Over ons

Welkom bij BAMBZ
Opgericht om mensen meer zelfvertrouwen te geven

Ons verhaal

BAMBZ is opgestart om voor meer zelfverzekerdheid bij mensen te zorgen. Onze shirts zijn gedeeltelijk gemaakt van Bamboe. Waarom dan van Bamboe vraag je je misschien af? Nou dit komt namelijk doordat bamboe veel voordelen heeft: Je gaat er minder snel van ruiken, voelt zachter en fijner aan en je gaat er minder snel van zweten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je zelfverzekerder bent.
 

BAMBZ is het eerste bamboe streetwear bedrijf. Het bedrijf is op 8 december 2023 opgericht voor een opdracht van school door 3 studenten van HBO Ondernemerschap en Retailmanagement. De studenten wilden zich differentiëren van andere streetwear bedrijven door een andere stof te gebruiken, namelijk de stof bamboe. Een duurzame stof die zorgt dat je minder zweet en minder snel gaat ruiken, omdat de bamboe kleding antibacterieel is.

antibacterieel

 Transparantie wordt snel opgenomen waardoor bacteriën geen kans krijgen om te groeien

minder zweet & geur

Door de antibacteriële eigenschap blijft zweetlucht langer uit

zacht materiaal

Bamboe voelt extra zacht aan op de huid 

duurzaam

Bamboe groeit snel, heeft een minimale behoefte aan water en vereist geen pesticiden

De toekomst van bamboe streetwear bij BAMBZ

Visie

Bij BAMBZ streven we ernaar zelfverzekerdheid te inspireren door middel van moderne, bamboe streetwear. Onze visie is om een wereld te creëren waarin iedereen zich krachtig en stijlvol kan uiten, terwijl men geniet van het comfort en de unieke uitstraling van bamboevezels. Wij geloven in het benadrukken van individualiteit en het omarmen van duurzame mode, verweven met de veelzijdigheid en schoonheid van bamboe.

Missie

Bij BAMBZ is onze missie het leveren van hoogwaardige, zelfverzekerde streetwear die is doordrenkt met de kracht van bamboe. We streven ernaar een positieve impact te hebben op het zelfbeeld van onze klanten door hen in staat te stellen hun eigen stijl te omarmen. Door te focussen op bamboe als ons kernmateriaal, willen we comfort, duurzaamheid en innovatie in de modewereld brengen. Onze missie is om een gemeenschap te creëren die zich trots voelt, niet alleen vanwege wat men draagt, maar ook vanwege de keuze voor een lifestyle die zowel zelfverzekerdheid als bewustwording omvat.

Duurzaamheid

Bij BAMBZ omarmen we duurzaamheid als een vanzelfsprekendheid, geen extraatje. Elk BAMBZ-shirt belichaamt onze overtuiging dat elk kledingmerk verantwoordelijkheid moet nemen voor onze planeet. Gemaakt van zacht en duurzaam bamboe, streven we naar stijlvolle kleding die niet alleen goed aanvoelt, maar ook goed is voor de wereld. Onze composteerbare verpakkingen zijn een extra stap om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Kies BAMBZ en draag bij aan een duurzamere toekomst, zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Title

nieuwe collectie

Bamboe streetwear voor jou kledingkast

Interesse gekregen in onze steetwear?

Laten we eens kijken naar onze BAMBZ X ART collectie

 

Shop Nu